Mobilierul din CORIAN
solutia perfecta pentru provocarile din domeniul sanatatii

Balustrada de Corian / Glacier Ice / Deep Black Quartz

Pentru: SPITALE, CLINICI, CABINETE, SALI OPERATIE, LABORATOARE, FARMACII

CORIAN – suprafata ideala pentru mediul medical, fiind un material sigur si steril, ce lupta impotriva raspandirii infectiilor. Acest material nu absoarbe lichide, produse alimentare si mirosuri, lucru ce il face ideal pentru suprafetele care trebuie sa fie pastrate curate si, clinic, fara risc de contaminare.

Cand dorim sa prevenim raspandiea infectiilor nozocomiale, suprafata conteaza.

Obiectivul mobilierului din Corian in domeniul medical este simplu: sa fie o solutie sigura, sa fie o solutie durabila, care sa ofere o viata mai sanatoasa pentru oamenii de pretutindeni, care sa nu transmita virusi sau infectii. Crearea unui mediu propice pentru pacienti, indiferent de domeniul medical de activitate, este un must in vremurile actuale. Acum putem sa prevenim infectiile!

Mai mult, mobilierul din Corian este si foarte usor de intretinut si igienic (nu aduna murdaria spre deosebire de alte materiale).

Curatenia este esentiala in materie de siguranta atunci cand se proiecteaza spatii medicale. Proiectarea sau alegerea celor mai bune piese de mobilier pentru ingrijirea sanatatii, pentru curatarea acesteia poate fi o actiune eficienta si proactiva pentru a ajuta la prevenirea efectelor adverse in mediile de sanatate. Intelegerea structurii materiale si a constructiei acestor produse va ajuta sa luati decizii de cumparare care sa sustina evaluarea riscului de control al infectiilor.

Cu o curatare adecvata, nu sprijina cresterea microbiana. Ofera rezistenta la ciuperci si fungi.

Corianul este non-toxic, nu are agenti de suprafata care actioneaza si ofera rezistenta la cresterea fungilor si bacteriilor. Este o suprafata complet solida care nu suporta cresterea microbiana atunci cand este corect curatata. In plus, pentru ca mobilierul din Corian nu formeaza imbinari si cusaturi, nu exista fisuri sau goluri pentru murdarie infiltrata. Acesta poate fi taiat si poate lua orice forma unica ca si curbe, unghiuri complexe, special concepute pentru suprafete de uscare si stative.

Corianul: rezistenta si siguranta, protector si versatil. Asigura o igiena perfecta in conditii de mentenanta minima.

Cel mai avansat compact mineral de pe piata este sinonim cu rezistenta si siguranta datorita capacitatii sale de a rezista la impacturi si radiatii solare. De asemenea, este neporos, cu imbinari imperceptibile, maximizand igiena si prevenind proliferarea bacteriilor. De asemenea, corianul ofera proprietati mecanice excelente si calitati estetice.

In urma unei evaluari a proprietatilor de rezistenta la pete s-a dovedit ca pete precum sangele, betadina, rugina, violet de gentiana, si alte solutii specifice, SE POT CURATA FOARTE USOR. De asemenea, poate fi reinnoit si prin slefuire.

Paleta de culori Corian este rezultatul unei atentii si dezvoltare intensiva si include nuante inspirate din elemente ale naturii – pamant, apa, aer, metal, lemn si foc. Multe dintre cele 100 de culori din paleta sunt potrivite mediilor de sanatate deoarece ofera fie tonuri linistitoare, cat si calmante, pentru a ajuta la relaxare sau, alternativ, revigorante si nuante energizante. Aceasta paleta bine rotunjita ofera culori care sustin functia si estetica fiecarui spatiu din mediul de sanatate.

Echipa noastra este specializata in prelucrarea corianului, si putem realiza mobilier pentru cele mai variate spatii medicale. Ne pliem pe nevoile existente, executand mobilierul pe dimensiunile si culoarea dorita.

Putem executa piese de mobilier medical din corian, dar si ansambluri de mobilier pentru clinici, spitale, sali de asteptare, si in combinatie cu alte materiale, asa cum este MDF-ul, lemn-ul, etc.

Te invitam sa ne contactezi si iti stam la dispozitie pentru informatii depre proiectul tau.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA