Solid Surface Fabricator Kubic Vision

In 2007, printr-o intamplare fericita, am aflat de Corian, un material revolutionar din USA, inventat de DuPont.

La inceput l-am testat in cele mai dure conditii.

Am facut repetate teste de lipire si slefuire la diferite temperaturi si circumstante interioare si exterioare pentru a ne convinge cu adevarat de acest material. A trecut toate testele cu bine si am inceput sa studiem acest material mai profund. Asa am prins incredere in el ca poate fi utilizat in multe feluri.


Depinde doar de imaginatie. Iar legat de versatilitatea lui nu ne-a dezamagit niciodata. In atatia ani de lucrat cu el, am reusit sa realizam din corian. Blaturi de mobilier si bucatarie, cazi baie, lavoare si mobilier baie, mobilier office, mobilier receptii, mobilier caserie magazine, placari pereti si pardoseli.Amenajari design interior si exterior, practic din aceste materiale se poate realiza orice.

Totul tine de imaginatia si dorinta clientului. Acest material il putem folosi practic peste tot unde dorim si obiectele vor fi fara imbinari vizibile. Le punem la dispozitie clientilor nostri sfaturi tehnice si consultanta pentru fiecare proiect si le dam varianta optima de pret.

SUNA ACUM!
ADRESA