Receptie
Timisoara

Această lucrare realizată de Kubik Vision pentru Universitatea Politehnica Timișoara, mai exact pentru Facultatea de Chimie, este o adevărată capodoperă a designului interior modern, care armonizează tehnologia de ultimă oră cu un simț estetic rafinat.

 

Fundamentul acestei lucrări este o structură metalică robustă, ce servește drept suport interior. Aceasta nu doar că asigură integritatea și durabilitatea ansamblului, dar oferă și o bază solidă pentru straturile superioare. Pe această structură metalică este montat un strat de Corian Glacier White, un material inovativ ce se distinge prin rezistența sa la uzură și prin capacitatea de a menține un aspect estetic impecabil pe termen lung. Textura sa netedă și culoarea albă, pură, conferă spațiului un aer de curățenie și lumină, reflectând idealul de precizie și puritate al științei chimice.

Mobilierul din interior este realizat din MDF REHAU RAUVISIO BRILLIANT, un material ales nu doar pentru rezistența sa, ci și pentru aspectul său lucios, care adaugă o notă de eleganță și modernitate. Tehnica de aplicare a canturilor cu laser este un exemplu de precizie și atenție la detalii, eliminând orice imperfecțiune și creând o suprafață uniformă și lustruită. Acest proces asigură nu doar durabilitate, ci și un aspect estetic superior, contribuind la atmosfera sofisticată și profesională a încăperii.

Elementul central, caseta din Corian Glacier White pentru depozitarea cardurilor de acces, este integrată cu măiestrie în designul general. Aceasta nu doar că servește un scop funcțional esențial, facilitând accesul organizat în sălile de curs, dar și completează designul cu un element de modernitate și eficiență. Fantele pentru carduri sunt proiectate să fie accesibile și ușor de utilizat, dar în același timp să se încadreze subtil în estetica generală, fără a perturba linia curată și elegantă a designului.

 

În esență, această lucrare reprezintă un amestec perfect între funcționalitate, inovație în materiale și design, și estetică rafinată. Este o declarație de stil și performanță, care nu doar că servește nevoilor practice ale utilizatorilor săi, dar și îmbogățește vizual și inspirațional mediul academic al facultății.

 

AVANTAJE MATERIAL CORIAN:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA