Aflati totul despre
blaturile Corian

Ce sunt blaturile Corian?

Blaturile Corian sunt pline de farmec si aduc cu marmura si granitul, dar acestea sunt singurele atribute pe care le impartasesc. Aspectul si finisajul acestui material il fac o optiune foarte cautata pentru proiectarea blaturilor de bucatarie.

Corian-ul include aproape toate culorile spectrului, de la negru solid la bej natural. Acesta poate fi combinat cu usurinta si cu alte materiale.

Aspecte interesante despre Corian:

  • Aspectul: aceste blaturi sunt blaturi de suprafata solida care imita granitul si marmura, cand vorbim despre stralucirea si aspectul lor;
  • Culorile: blaturile Corian sunt disponibile intr-o varietate de culori diferite, de la roz si violet pana la turcoaz stralucitor si albastru inghetat;
  • Fara pete: Materialul este relativ rezistent la pete si poate fi curatat usor cu apa si detergent;
  • Disponibilitatea pietei: Principalul atribut al Corian este disponibilitatea sa ca material pre-taiat si pre-proiectat, care poate fi adaptat pentru a se potrivi cerintelor individuale de bucatarie, reducand risipa de material si lucrarile suplimentare;
  • Materialul: Materialul este curat, iar prin lucrarea lui nu prezinta cusaturi inestetice sau margini zimtate;
  • Multifunctional: Backsplash-urile pot fi create folosind acelasi material, printr-o inchidere perfecta. Cusaturile pot fi complet eliminate prin modelarea backsplash-ului cu blatul.
  • Materialul este usor de modelat si poate fi realizat in orice forma sau curba printr-un proces cunoscut sub numele de „termoformare”, oferind posibilitati de proiectare nelimitate.

Un alt plus pentru acest material este capacitatea sa de a straluci prin suprafata.

Luminile si iluminarea pot fi ascunse discret in ea.

  • Pret: Corian are un raport calitate – pret excelent.

Materialul CORIAN poate fi UTILIZAT IN ORICE TIP DE SPATIU – Bucatarii, Bai, Hoteluri, Magazine, Restaurante, Baruri, Terase, Spatii publice, Spatii de expozitie, Spitale, Clinici, Laboratoare, Ansambluri rezidentiale, Placari interioare si exterioare.

Ai nevoie de consiliere pentru proiectul tau?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie!

Suntem aici pentru a te consilia in alegerea potrivita pentru tine!

In intalnirile cu clientii, suntem excelenti ascultatori, deoarece baza pe care se creeaza fiecare proiect o reprezinta preferintele si nevoile clientului.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA