Cum sa creati bucatarii compacte
cu un design inteligent

In prezent, dezvoltatorilor li se cere din ce in ce mai mult sa creeze case functionale in spatii mici.

Bucataria este centrul majoritatii caselor si preia o mare parte din uzura vietii de zi cu zi.

Ca atare, arhitectii si designerii cauta mereu noi modalitati de a crea bucatarii practice, atractive.

Combinand durabilitatea si stilul, suprafata solida precum Corian-ul este ideala.

Iata de ce este atat de adaptabila:

Corian-ul poate fi taiat, modelat si mulat pentru a se potrivi cu orice zona, iar termoformabilitatea unica va permite sa creati forme curbate. Aceasta flexibilitate inseamna ca suprafetele dvs. pot fi construite pentru a se potrivi unghiurilor si indoirilor, ajutandu-va sa profitati la maximum de spatiul existent, intr-un mod inteligent.

Fara luxul spatiului deschis in exces, bucatariile compacte pot fi inghesuite. Corian-ul ajuta la oferirea iluziei de spatiu suplimentar, minimizand nevoia de aparate suplimentare.

Bucatariile moderne sunt spatii polivalente in care oamenii mananca, muncesc si socializeaza si nu exista niciun motiv pentru care bucatariile compacte ar trebui sa fie diferite.

Acolo unde s-ar putea sa nu existe spatiu pentru mobilier de luat masa sau unitati de depozitare suplimentare, mobilierul din corian va permit sa proiectati cu usurinta caracteristici compacte, incorporate, cum ar fi mese, rafturi, etc.

Si in bucatariile mai mici, utilizarea zilnica este concentrata pe o suprafata mai mica, sporind impactul acesteia.

Corian-ul este impermeabil la aproape toate petele, ce poate intretine in timp prin slefuire, facandu-l atat practic, cat si incredibil de durabil.

Cheia pentru a face spatiile mai mici sa se simta mai mari este utilizarea tonurilor luminoase, care reflecta lumina si a dezordinii minime. Materialele precum lemnul sau granitul pot fi traditionale, dar pot domina un spatiu.

Pe de alta parte, corian-ul este disponibil intr-o gama larga de culori si finisaje pentru a va ajuta sa creati ceva care sa completeze perfect imprejurimile. De la elegant la minimalist, va exista o suprafata care va ajuta sa lumineze designul bucatariei.

Aveti un proiect de pus in aplicare?

Discutati cu expertii nostri!

CORIAN – O INOVARE IN DESIGNUL INTERIOR SI EXTERIOR SI AMENAJAREA SPATIILOR PUBLICE!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA