Mobila din Corian pentru
locuinte moderne si originale

Idei nelimitate – Corian

Corian – un material de inalta tehnologie cu posibilitati nelimitate.

Mobila din Corian are un design atractiv si actual, calitativ si rezistent, ce te ajuta sa ai o locuinta moderna, originala si in acelasi timp practica, pastrandu-si aspectul de inalta clasa si dupa ani intregi de utilizare.

Pentru a te convinge ca este unul dintre cele mai potrivite materiale pe care le poti folosi, avantajul superm este acela ca, corianul este un material deosebit de igienic, tinand la distanta germenii si bacteriile.

Care sunt avantajele mobilei din Corian?

Iata de ce este iubit atat de catre utilizatorii sai, cat si de designerii de mobilier din intreaga lume!

Mobila din corian este un material relativ nou folosit pe piata noastra, dar care castiga din ce in ce mai mult increderea romanilor datorita calitatilor sale indubitabile.

Iata de ce este atat de iubit de designerii de mobilier din intreaga lume!

Corianul are robustetea marmurei si finetea satinului, rezista cu succes la uzura si inevitabile accidente mai mici sau mai mari.

Materialul are un aspect deosebit, elegant si rafinat, impecabil care se pastreaza si in timp.

Corianul are abilitatea unica de a se transforma in cele mai sofisticate piese de mobilier, imaginatia poate avea posibilitati nelimitate!

Pentru a realiza pise de mobilier unice si deosebite, corian-ul se poate combina si cu alte materiale! Corian-ul este versatil.

Material compozit neporos, o suprafata din corian nu va permite patrunderea germenilor sau bacteriilor in interiorul sau. Acesta poate fi folosit cu succes in zone precum clinici, cabinete, spitale pentru ca este antibacterian, nu prinde mucegai si este foarte usor de intretinut.

Piesele de mobilier din corian pot fi realizate intr-o varietate larga de culori si nuante – se poate opta pentru culoarea si textura eista ce se doreste atunci cand vorbim despre alegerea acestui material compozit deosebit.

Poti opta si pentru combinatii de culori – de la alb, negru si pana la culorile vii, pline de farmec si personalitate.

Fiind un material solid, de fapt unul dintre cele mai solide si durabile materiale pentru realizarea mobilierului, corian-ul isi pastreaza aspectul cu succes si peste timp!

Soliditatea naturala a materialului si capacitatea sa de a fi modelat, gravat si combinat cu alte materiale il fac ideal pentru scaune inovatoare, mese, rafturi, dulapuri si multe alte piese. Si intrucat Corian® este suficient de durabil pentru medii cu trafic intens, design-urile vor ramane frumoase in anii urmatori.

Mai presus de toate, Corian® inspira. Este un material neobisnuit cu optiuni de design nelimitate.

Mobilierul din corian este usor de intretinut. Ai nevoie doar de o carpa umeda din bumbac si de o solutie pentru curatarea suprafetelor pentru a-i reda aspectul real, deosebit, stralucitor, ce il face atat de apreciat de toata lumea. Printr-o simpla stergere, o piesa de mobilier din Corian® isi recapata aspectul curat.

Corianul a fost creat special pentru a fi usor de curatat, mobilierul din corian aratand la fel de bine si dupa ani intregi de utilizare, trecand testul timpului. Intretinerea acestuia este simpla, nu sunt necesari pasi extra fata de curatarea obisnuita a celorlalte piese de mobilier.

Mai mult, este un material inert, fiind netoxic si nu degaja gaze in conditii normale de temperatura. Cel mai bun exemplu este ca atunci cand este ars, compusii rezultati nu contin gaze halogenate toxice. De aceea este folosit si indicat pentru zone sensibile – asa cum sunt cabinetele medicale sau diverse spatii publice.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA