Mobilier
Open Space

Mobilier apartament Open Space din Corian®, un material un extrem de rezistent, igienic, original si elegant in acelasi timp!

✓ Un design spectaculos, perfect pentru orice apartament!

✓ Mobila din Corian iti usureaza munca!

✓ Corianul este un material simplu de intretinut si rezistent – solutia pentru orice casa!

 

 

Apartamentul OPEN SPACE are o camera de zi integrata, sufragerie, bucatarie si baie, mobilierul fiind proiectat intr-un mod dinamic si inteligent, pentru a obtine o incapere practica si functionala si, in acelasi timp, aerisita si relaxata, ce suprima monotonia si te incarca pozitiv. Materialele sunt Corian Glacier White – albul a croit o amenajare minimalista a mobilierului de living. Tot mobilierul este din Corian si dintr-un mix Corian cu alte elemente integrante.

Stilul Open Space este un concept specific stilului de viata modern al vremurile noastre, din dorinta de a avea o camera mai mare, aerisita, care sa-i uneasca pe toti membrii familiei.

Centrul acestei case este insula de bucatarie care are o lungime de doi metri. Alegerea mobilei din corian este una extrem de inspirata, aspectul final fiind elegant si rafinat.

Piesele de mobilier pentru living au, pe langa rolul functional, posibilitatea de a contribui cu mult stil la decorul spatiului. Semineul integrat se evidentiaza intr-un mod discret si ia parte subtil la amenajarea deosebita din incapere.

Culorile sunt neutre, existente sunt intr-un stil modern, atemporale, iubite de orice varsta, ele sunt gata sa treaca testul timpului. Acestea fac bine ochiului si starii de spirit, sunt clasice, dar si moderne in acelasi timp si se adapteaza mai multor categorii de public, cu varste si stiluri diferite.

Prin frumusetea, culoarea si adancimea sa, suprafata solida Corian® este materialul de design suprem – va ofera posibilitatea de a proiecta mobilier care sa corespunda viziunii dvs. exacte.

AVANTAJE MATERIAL CORIAN:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA