Averescu
Mobilier de bucatarie

Pentru acest proiect am folosit:

✓ Pal FUNDERMAX Lamar

✓ Blat din FRANKE Venere

Bucatariile din PAL pot deveni un centru compozitional estetic al integului interior, asta ne dovedeste proiectul nostru, realizat la comanda. Culoarea cucereste si ea, aici fiind dorinta beneficiarului.

 

Bucataria este spatiul in care ne petrecem cea mai mare parte din timp, in special pentru activitatea de gatit, este si spatiul unde ne reunim cu familia. Mobila de bucatarie trebuie structurata cu atentie pentru a raspunde nevoilor fiecarei locuinte. Pe langa electrocasnicele incorporabile, avem nevoie de spatii de depozitare, de blat de lucru si bineinteles masa.

 

Toate aceste aspecte se stabilesc in functie de spatiul destinat pentru mobila de bucatarie.

 

Materialele folosite la realizarea produselor de mobila bucatarie sunt de calitate superioara. Mobila de bucatarie poate fi realizata integral din pal sau combinat cu MDF. Blaturile utilizate sunt termorezistente. Accesoriile sunt rezistente si fac parte din diferite game. Spre exemplu, in bucataria prezentata am folosit blat FRANKE Venere.

 

Bucatariile din PAL pot interpreta orice stil –  vintage, minimalism, hi-tech, industrial, etc.

Bucatariile din PAL bine se pot asorta cu rame din aluminiu, elemente din metal, sticla.

Detaliile decorative si furnitura transmit bucatariei din PAL un aspect estetic special.

 

Ca si in exemplul prezent, culoarea si LED-ul incorporat in bat, dau plus valoare mobilierului si bucatariei – fiind o placere sa petreci timpul in ea!

 

Realizam cu succes bucatarii din PAL la comanda, pe orice nevoie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA