I.Mihalache
Mobilier

Pentru acest proiect am folosit:

✓ Pal FUNDERMAX Neutral Grey Medium

✓ Blat FRANKE Venere

Proiectul de mobilier din Pal FUNDERMAX Neutral Grey Medium ne arata cum lumina naturala si culorile neutre creeaza o senzatie expansiva si aerisita!

 

Mobilierul din I. Mihalache este creat pentru o locuinta cu 3 camere din capitala unde fiecare aspect a fost gandit in detaliu pentru a crea senzatia de spatiu aerisit si curat, creand un ambient unitar si placut.

Incepand de la mobilierul pentru hol putem observa un spatiu de depozitare clasic, atat pentru incaltaminte cat si pentru imbracaminte. Mobilierul este realizat complet din PAL demonstrand astfel ca designul nu trebuie sa fie neaparat costisitor. Inelele de sustinere sunt completarea eleganta a ideii initiale.

Livingul este luminos. Corpurile sunt proiectate pentru a eficientiza spatiul. Masuta de machiaj este luminata, rama superioara in care sunt incstrate becurile fiind Corian Galciar White, ce ofera rezistenta piesei de mobilier si o eleganta aparte. Fiind un material extrem de igienic, bacteriile nu se vor integra usor in structura acestuia, ceea ce il face perfect pentru destinatia lui.

Bucataria iese in evidenta prin culorile deschise alese si texturile care sunt in contrast intr-un mod deosebit. Bucataria detine un spatiu placut si util pentru a pregati si servi masa. Materialul ales este PAL, mobilierul fiind completat de electrocasnice negre.

Mobilierul de baie este curat si elegant. Culorile sunt luminoase pentru a face baia sa para spatioasa si este, fara indoiala, frumoasa prin combinatia de culori aleasa. Corpul de baie este placat exterior cu Corian Glacier White. Datorita faptului ca acest material se comporta excelent in mediu umed si protejeaza mobilierul din pal.

Mobila a fost realizata integral din PAL, urmand designul modern dorit de catre client.

Echipa noastra poate proiecta orice dorinta din orice materiale existente pe piata!

Te sustinem in proiectul tau de amenajare!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA