Deep Black Quartz
Receptie Corian

Pentru acest proiect am folosit material Corian Deep Black Quartz

✓ Silverite (placarea peretelui)

✓ Deep Black Quartz (este partea inferioara a receptiei)

✓ Gray Onyx (este partea superioara a receptiei si se ridica si pe perete)

Un design spectaculos, perfect pentru orice receptie!

Mobila din Corian iti ofera o imagine curata si eleganta!

 

Aceasta receptie din Corian a fost proiectata pentru zona de intampinare a unui business. Mobilierul pentru receptie din Corian a fost conceput cu spatii de depozitare si iluminat cu LED. In spatele receptiei a fost construita o forma cu iluminat LED incorporata care sa ofere spatiului o lumina primitoare si un design unic!

Fiind foarte usor de intretinut, intregul anasamblu nu le va da batai de cap angajatilor tai si va proteja impotriva virusilor pe toti cei care iti trec pragul.

Forma in valuri te linistete si iti ofera o senzatie de calmitate. Motiv pentru care din punct de vedere estetic, piesele realizate din Corian pot fi prelucrate astfel incat materializeaza forme unice.

Plasticitatea ridicata a materialelor compozite permite modelarea acestora intr-o infinitate de forme deosebite, nonconformiste ce transforma ideile in realitatea oricarui business.

Prin frumusetea, culoarea si adancimea sa, suprafata solida Corian este materialul de design suprem – va ofera posibilitatea de a proiecta mobilier care sa corespunda viziunii fiecarui business.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA