Corian Glacier White
Receptie

Pentru acest proiect am folosit materian Corian Glacier White

✓ Aceasta receptie este pentru magazine gen H&M,LC,etc.

Receptia din Corian Glacier White a fost realizata pentru zona de intampinare a unui magazin de brand. Mobilierul pentru receptie din Corian a fost conceput cu spatii de depozitare si iluminat cu LED. Interiorul receptiei este construit din pal cu spatii pentru depozitare.

Culoarea este si ea deosebita.

Fie ca vorbim despre receptia unui magazin concept store, unei clinici private, a unui hotel sau a unei companii de top, trebuie sa fim constienti ca receptia este primul spatiu cu care orice vizitator intra in contact, fiind deosebit de important ca prima impresie sa fie una deosebita. Optand pentru un ansamblu de mobilier realizat din corian, avem siguranta ca prima impresie va fi cu adevarat pozitiva!

Mobilierul de receptie contribuie cu siguranta la crearea unei imagini pozitive asupra unei afaceri, iar un mobilier de receptie din corian sugereaza mereu profesionalism si calitate, dar si atentie la fiecare detaliu in parte.

Dar nu numai aspectul este important!

Corianul reprezinta o inovare in designul interior si amenajarea spatiilor publice!

Fiind igienic si non-toxic, este ideal pentru aproape orice concept de design permite amenajari unice si de impact.

Acesta poate fi integrat cu succes in domenii care au nevoie de materiale inovative, estetice si extrem de curate, precum: industria HoReCa, industria medicala, retail – magazine de brand.

 

Convinge-te si tu de calitatea materialului din Corian!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Skype
WhatsApp
Email
SUNA ACUM!
ADRESA